088 - 0110390
Zoeken naar ...
Ferex
7 - 9 februari, Hardenberg

Infra Relatiedagen 2023

VOORBEREIDING

Na een succesvolle InfraTech zitten we inmiddels volop in de voorbereiding voor de volgende vakbeurs: Infra Relatiedagen in Hardenberg. Voorgaande jaren hebben we hier onze innovatieve composiet rijplaten op een unieke manier mogen presenteren. Ook dit jaar zal het geen enkele bezoeker ontgaan dat composiet rijplaten het ook op water goed doen.

DEZE EDITIE

Ook dit jaar is op stand 189 weer veel te zien, horen en voelen over Heavy Duty en Light Duty composiet rijplaten. Uitgebreide foto- en videoverslagen van projecten die het afgelopen jaar voorbij zijn gekomen geven een aardige indruk van waar de duurzame rijplaten zoal voor worden ingezet.

Voorgaande jaren kon de bezoeker voor binnenkomst al een goede indruk krijgen van de drijvende rijplaten. Buiten, voor de entree, hebben diverse opstellingen gestaan waarbij de Heavy Duty composiet rijplaten een stevig fundament vormden. Een vrachtwagen op het water en een drijvende bouwkeet zijn twee mooie voorbeelden van de mogelijkheden die de platen bieden.

Laat je ook dit jaar verrassen door composiet rijplaten in het water!

GAVE WINACTIE!

Ook deze editie geven we weer veel duurzame en handige gadgets weg. Maar dat is niet alles. Iedere bezoeker maakt kans op een originele miniatuur Ferex truck!

Raad hoeveel m2 aan rijplaten we kunnen vervoeren in één vracht, vul het formulier in en win het 1:50 model van deze glimmende Volvo!