Zoeken naar ...
Ferex
26 september 2019

Demonstratie KWS Infra

Productdemonstratie bij KWS Infra Zwolle

Op donderdag 26 september is Ferex te gast geweest bij KWS Infra in Zwolle. De uitnodiging om een presentatie en productdemonstratie te geven hebben wij met beide handen aangegrepen. 

Tijdens het borrelcollege op donderdag 26 september stond Ferex centraal. Collega Paul Schmal heeft de genodigden tijdens zijn presentatie kennis laten maken met Ferex. Onder andere de productspecificaties en de verschillende toepassingsgebieden kwamen aan bod. Ook over de drie peilers van Ferex is uitvoerig gesproken:

  • Veiligheid
  • Economische voordelen
  • Duurzaamheid

Goede opkomst

Een nieuw product met veel voordelen ten opzichte van het huidige marktaanbod brengt veel interesse en vragen met zich mee. Door de verschillende goede vragen die gesteld zijn is het gesprek goed op gang gekomen en is de productkennis bij een ieder toegenomen. Onder de genodigden was de belangstelling dan ook groot.

Tijdens de demotratie was te zien dat partnerbedrijf TLT een aantal platen heeft gelegd waarna de belangstellende kennis hebben kunnen maken met het product in het veld.

 

Ferex rijplaten ook ervaren?

Op onze website is inmiddels enige informatie te vinden. Daarnaast plaatsen wij regelmatig korte video’s op ons YouTube kanaal. Een product zelf zien er ervaren blijft toch veel velen de meest prettige manier om een compleet beeld te vormen. Wij zijn de komende tijd te zien op:

  • Vakbeurs Openbare Ruimte: 2 & 3 oktober Jaarbeurs Utrecht
  • No-Dig Event: 9 & 10 oktober Hart van Holland te Nijkerk

U kunt ook direct contact opnemen, wanneer u bijvoorbeeld meer informatie wilt over het huren van rijplaten voor uw evenement of project.