Zoeken naar ...
Ferex
Nu Online!

Nieuwe projecten

DIVERS

De inzetbaarheid van Ferex rijplaten is erg divers en van toegevoegde waarde in steeds meer toepassingsgebieden. Zo komen installateurs steeds weer op nieuwe interessante plaatsen en komen onze engineers keer op keer weer voor mooie nieuwe uitdagingen te staan. De afgelopen tijd zijn er weer een aantal uitdagende projecten succesvol afgerond.

 

KRAANOPSTELPLAATS STADSCENTRUM

Voor de uitvoering van werkzaamheden aan de Lijnbaan in Rotterdam was een veilige en stabiele kraanopstelplaats noodzakelijk. Het opgestelde platform biedt een solide basis voor de kraan, een veilige werkplek én minimale overlast voor passanten.

Lees er hier meer over dit project.

DOORSTEEK BIJ WEGAFZETTING

Voor de renovatie van een rondweg in Almere is er een tijdelijke doorsteek gemaakt om zo het verkeer veilig naar de andere weghelft te leiden. Om de doorsteek geleidelijk te laten verlopen is er ook gebruik gemaakt van hulpstukken.

Bekijk hier het hele verslag.

TOEGANKELIJK MAKEN SLIBDEPOT

Een onbereikbaar terrein weer toegankelijk maken. Dat was de uitdaging op dit project. Door de extreem natte bodem lagen de werkzaamheden stil. Na installatie van een tijdelijke weg van Ferex rijplaten konden de werkzaamheden maanden eerder dan gehoopt hervat worden.

Lees hier alles over dit unieke project en bekijk de video.

Wilt u meer weten over rijplaten huren voor uw evenement of project? Neem dan gerust contact op! Onze specialisten denken graag met u mee.