Zoeken naar ...
Ferex
Ahoy Rotterdam

Impressie InfraTech 3023

INFRA OP Z’N BEST

Onze eerste deelname aan de InfraTech zit er op. Mooie, leerzame en constructieve gesprekken die leiden tot interessante nieuwe samenwerkingen.

Wát worden we blij van alle enthousiaste reacties die bezoekers meebrengen op onze stand!

 

SOLIDE BASIS

Ook op deze beurs hebben we er voor gekozen om een stevig fundament neer te leggen en heeft de stand geen grijze tapijttegels, maar sta je letterlijk op onze solide basis: Composiet rijplaten. Het plateau van de Heavy Duty rijplaten, met daar onder de Light Duty platen en met als veilige overgang een aantal oprijstukken maken het plaatje compleet.

Dat we iets bijzonders ‘anders dan anders’ te bieden hebben bleef niet onopgemerkt. Mediapartner GWW heeft daarom ook een uitgebreid interview gehouden met collega Paul Schmal. Daar delen we binnenkort meer over!

DUURZAME GADGETS

Bij een duurzaam product horen natuurlijk ook nuttige en duurzame gadgets. We laten onze bezoekers dan ook niet graag met lege handen onze stand verlaten.

De ‘Ferex goodiebag’ met daarin veel leuks zoals een glazen drinkfles, handig vulpotlood, eerlijke verzorgingsproducten en handige dingen om warm te blijven deze winter verspreidde zich al snel over de beursvloer.

Binnenkort ook zo’n goedgevulde tas bemachtigen? Dat kan! Ook op de Infra Relatiedagen in Hardenberg bedanken we onze bezoekers graag met deze goodiebag.

Check hier onze beurskalender voor 2023