Zoeken naar ...
Ferex
Eerste rijplaten op transport

Depot Denemarken

EERSTE TRANSPORT ONDERWEG

Ook in Denemarken neemt de vraag naar duurzame bouwplaatsoplossing toe. Na een aantal bezoeken aan (potentiele) lokale transportpartners hebben we mooie samenwerkingen tot stand kunnen brengen. Hoog tijd om te starten met een demo-dag en de start van de eerste projecten.

DEMO DAG

Lokale geïnteresseerden hebben zich aangemeld voor een demonstratie waarbij ze voor het eerst live kennis hebben kunnen maken met onze lichtgewicht composiet rijplaten:

AFTERMOVIE

De drukbezochte demo-dag was een succes! Meer belangstellenden dan verwacht hebben zich aangemeld en hebben ons verrast met gerichte vragen en concrete aanvragen. Een korte impressie van deze dag is te zien in de ‘after movie’.

NIEUWE SAMENWERKING

Goed werk leveren op afstand kan alleen met betrouwbare partners. Daarom hebben we met trots ’the key to succes’ overhandigd aan de mensen achter Dansk Entreprenør Transport. Zij zullen in de toekomst het logistieke gedeelte van de Ferex composiet rijplaten in Denemarken gaan verzorgen.

EERSTE PROJECT

Inmiddels is ook het eerste project in Denemarken geïnstalleerd. Een duurzame bouwplaatsoplossing past natuurlijk erg goed bij een project waarmee verdere verduurzaming het einddoel is. Bij een zonnepark in aanbouw zijn Light- en Heavy Duty rijplaten ingezet als tijdelijke rijbaan en opstelplaats voor zwaar materieel.