Zoeken naar ...

Huur kunststof rijplaten

Bent u op zoek naar een bedrijf voor kunststof rijplaten verhuur? Ferex heeft composiet rijplaten geïntroduceerd. Composiet rijplaten zijn – net als kunststof rijplaten – lichter van gewicht dan zware draglineschotten. Ferex rijplaten beschikken over veel voordelen ten opzichte van de eenvoudige kunststof rijplaten. Wilt u weten waarom u het beste kunt kiezen voor composiet rijplaten van Ferex in plaats van dat u kiest voor huur kunststof rijplaten? Wij zetten de voordelen voor u uiteen.

 

Welk (bouw)project u ook uitvoert: de Ferex rijplaat volstaat
De huur van (kleine) kunststof rijplaten volstaat niet bij ieder project. Kunststof rijplaten zijn slechts geschikt als tijdelijke verhardingen voor bijvoorbeeld evenementen, sloopwerken of straten. Daarnaast zijn kunststof rijplaten – net als de traditionele stalen rijplaten – onveilig, omdat ze kunnen verschuiven.

Wilt u met zwaar verkeer over de tijdelijke toegangswegen kunnen rijden? Dan zijn de composiet rijplaten de beste oplossing. Dit zijn lichtgewicht rijplaten, in tegenstelling tot de zware en lastig hanteerbare stalen rijplaten.

Vraag een offerte aan
Ferex
Ferex

Toepassingen bij huur rijplaten

De rijplaten van Ferex bestaan uit composiet (glasvezel versterkt kunststof). Het voordeel van composiet rijplaten is dat deze voor ieder project geschikt zijn. De rijplaten hebben een groot oppervlak, waardoor een goede drukverdeling ontstaat. Samen met het drijvend vermogen van de rijplaten, zorgt dit ervoor dat de ondergrond minimaal wordt belast.

De composiet rijplaat van Ferex kunt u bij de volgende projecten inzetten:

– Bouwprojecten/bouwplaatsen
– Kraanopstelplaatsen
– Evenementen
– Infra/weg- en waterbouw
– Ondergrondse infra
– Grondboor- en bemalingstechniek

Composiet rijplaten vs. kunststof rijplaten huren

De composiet rijplaten van Ferex zijn flexibel. De groot formaat platen volgen de ondergrond en zorgen voor een optimale drukverdeling en spreiding van de belasting. Daardoor zijn de composiet rijplaten rechtstreeks op elke ondergrond te plaatsen. Grondbewerking vooraf, zoals een zand- of puinbed, is niet langer nodig.

Bij de inzet van huur kunststof rijplaten daarentegen loopt u meer risico op beschadiging aan de ondergrond. Deze rijplaten zijn weliswaar van lichtgewicht, maar de kunststof rijplaten verdelen de druk onvoldoende. Bovendien zijn kunststof rijplaten minder sterk dan composiet rijplaten, waardoor ze snel verbuigen en wegzakken in de (zachte) bodem. Dit betekent dat de kunststof rijplaten op locatie weer in vorm gebracht moeten worden.

 

Installatie
Click 'n go
Bekijk video (0:25)

Eenvoudig te installeren rijplaten

Ferex composiet rijplaten zijn eenvoudig te installeren. Neerleggen en koppelen van de lichte groot formaat platen gaat in hoog tempo en levert snel resultaat.

De voordelen van composiet rijplaten samengevat

De belangrijkste voordelen van de Ferex rijplaten ten opzichte van de inzet van huur kunststof rijplaten zijn:

  • Composiet rijplaten zijn licht van gewicht
  • Composiet is een zeer sterk materiaal, heeft een lange levensduur én is recyclebaar
  • De Ferex rijplaten hebben een groot drijvend vermogen
  • Flora en fauna blijven optimaal behouden
  • Ferex rijplaten zijn voorzien van een antislipprofiel
  • De Ferex rijplaten zijn niet diefstalgevoelig
  • Tijdelijke toegangswegen en tijdelijke verhardingen zijn volkomen vlak en gesloten

Meer informatie over rijplaten verhuur van Ferex

Wilt u meer weten over de afmetingen van de rijplaten of benieuwd naar de specificaties? Bekijk dan de productspecificaties.

Bent u in plaats van in kunststof rijplaat verhuur geïnteresseerd in composiet rijplaten verhuur? Wij geven u graag meer informatie of denken mee over een totaaloplossing voor uw project.

Geeft u het liefst zo veel mogelijk uit handen? Ook dat is mogelijk. Onze engineers ondersteunen u graag! Laat het ons weten en neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 088 – 0110390.