Zoeken naar ...

Huur stalen rijplaten

Stalen rijplaten worden vaak ingezet om (zwaar) verkeer over tijdelijke toegangswegen/verhardingen te laten rijden. Het nadeel van traditionele stalen rijplaten is dat ze zwaar en lastig hanteerbaar zijn. Daarom heeft Ferex geen stalen rijplaten verhuur, maar composiet rijplaten verhuur geïntroduceerd. Composiet rijplaten zijn voor ieder (bouw)project geschikt. Als de huur van stalen rijplaten bij uw bouwproject wenselijk is, kunnen wij deze alsnog meenemen in zowel de engineering als de levering.

Vraag een offerte aan
Ferex
Ferex

Huur stalen rijplaten vs. huur composiet rijplaten

Zwaar Lichtgewicht (54 kg/m²)
Lastig hanteerbaar Eenvoudig hanteerbaar
Diefstalgevoelig Niet-diefstalgevoelig
Roestgevoelig Roesten niet, dus lange levensduur
Niet-recyclebaar Recyclebaar
Groot uitglijrisico Laag uitglijrisico door antislipprofiel

Tijdelijke wegen geschikt voor zwaar verkeer

De voornaamste reden dat nog vaak gebruik wordt gemaakt van stalen rijplaten verhuur, is om te voorkomen dat zwaar verkeer wegzakt in een zachte ondergrond. Toch kunt u het beste kiezen voor composiet rijplaten verhuur. Niet alleen vanwege de eerder benoemde voordelen, ook vanwege het zwaar verkeer dat over een tijdelijke weg van composiet rijplaten kan rijden. Composiet is een zeer sterk materiaal, dat bestaat uit glasvezelversterkt kunststof. Een tijdelijke vloer van composiet rijplaten kan belast worden tot 400 ton/m².

Ferex
Ferex
Installatie
Click 'n go
Bekijk video (0:25)

Bijna net zo eenvoudig dan stalen rijplaten

Ferex rijplaten zijn bijna net zo eenvoudig te installeren als stalen rijplaten. Het feit dat de platen snel aan elkaar te koppelen zijn zorgt voor een snel resultaat.

Ferex maakt

een veilige werkplek mogelijk

Met de huur van stalen rijplaten creëert u een minder veilige bouwplaats dan bij de huur van composiet rijplaten. Stalen rijplaten verschuiven wanneer er zwaar transport overheen rijdt. Omhoogkomende modder is tevens een risico. Bij een tijdelijke weg van composiet rijplaten is dit niet het geval. Deze zijn vierzijdig gekoppeld met een liplasverbinding. Zo vormen de rijplaten een volkomen vlakke en gesloten vloer. Struikelrisico en uitglijgevaar door verschuivingen en omhoogkomende modder is niet langer aan de orde.

 

 

 

totaal pakket

Engineering en levering van stalen rijplaten

Ferex is leverancier van rijplaten, maar ondersteunt bouwers en engineers ook bij de inrichting van de site of bouwplaats. De Ferex composiet rijplaat is in veel gevallen de beste oplossing voor de inrichting van uw bouwplaats. Indien wenselijk kunnen wij aanvullend voorzien in huur stalen rijplaten. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.