Zoeken naar ...
Ferex
Almere

Doorsteek bij wegafzetting

WEGWERKZAAMHEDEN

De Elementendreef, rondweg om een industrietrein in Almere, was toe aan renovatie. De rijbanen worden om de beurt vernieuwd waarbij het verkeer tijdelijk via de middenberm naar de andere weghelft gaat.

Project in het kort
LocatieAlmere
ToepassingWegenbouw
DoelVeilige doorsteek via middenberm
Oppervlakte230 m2
HulpstukkenOprijstukken

DOORSTEEK

Om het verkeer zo min mogelijk last te laten ondervinden van de wegrenovatie vinden de werkzaamheden in etappes plaats. De voertuigen doorkruisen de middenberm om vervolgens gebruik te maken van de andere weghelft. Een veilige en stabiele doorsteek die de ondergrond in tact laat is hier wenselijk. Ferex rijplaten bieden hier dé oplossing voor. De lichtgewicht composiet rijplaten worden door middel van een liplas verbinding en borgpennen gekoppeld en bieden zo optimale veiligheid en stabiliteit.

OPRIJSTUKKEN

Optimale veiligheid kan worden geboden dankzij de oprijstukken. Deze hulpstukken worden eenvoudig geplaatst met eveneens een liplas verbinding.

VOLLEDIG AFDEKKEN

Na dat de hulpstukken zijn vastgezet middels de borgpennen aan de rijplaten bestaat er de mogelijkheid om de borgpen af te dekken met een speciaal ontwikkelde afdekking. Deze afdekdop biedt een aantal voordelen:

  • Er kan geen modder en of water omhoog komen via het ‘gat’
  • Geen metaal dat in bepaalde weersomstandigheden glad kan zijn

MOGELIJKHEDEN

Ferex rijplaten bieden veel mogelijkheden in verschillende toepassingen. Bent u ook benieuwd wat deze innovatieve rijplaten kunnen bijdragen aan uw project? Of wilt u informeren naar het huren van rijplaten voor uw project of evenement? Neem dan eens contact op met onze adviseurs.

Of vraag uw offerte aan