Zoeken naar ...
Ferex
Emissievrij bouwen

Platform volledig elektrische bouwplaats

EMISSIEVRIJ

Werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden aan de rand van een Natura 2000 gebied. Daar willen we natuurlijk zo weinig mogelijk uitstoten en overlast veroorzaken. Een mooie kans om het project volledig elektrisch uit te voeren.

In opdracht van Vitens en Enexis ging BAM aan de slag met haar nieuwe volledige elektrische materieel. Onze composiet rijplaten die ook volledig elektrisch gelegd worden bieden een stabiele basis voor dit innovatieve project.

Project in het kort
LocatieLemele, Overijssel
ToepassingInfra, werkzaamheden Vitens en Enexis
DoelEen veilig platform voor volledig elektrische bouwplaats
Oppervlakte900 m2

SAMENWERKING

Minimale uitstoot, maximale veiligheid. Dat is het resultaat van het innovatieve project dat onlangs werd uitgevoerd aan de voet van de Lemelerberg (Lemele, Overijssel). In dit project trekken Vitens en Enexis samen op voor het vervangen van waterleidingen en het verzwaren van elektriciteitskabels. De uitvoering is in handen van BAM.

Dit gebied leent zich uitermate goed voor een volledig elektrische bouwplaats. Juist hier willen we de natuur en omgeving zo min mogelijk belasten.

 

VOLLEDIG ELEKTRISCH

Al langere tijd werken wij zelf met elektrisch materieel om onze lichtgewicht composiet rijplaten te leggen. Ook BAM kiest inmiddels voor elektrisch materieel. De graafmachines zijn niet alleen bijzonder stil, ze zorgen ook nog eens voor 0% uitstoot. Goed voor de omgeving én goed voor ons!

MEER WETEN?

Wie wil en nou niet duurzaam én innovatief werken? We zijn inmiddels op een punt gekomen waarin dit voor iedereen binnen handbereik ligt. Een mooie ontwikkeling waar ook vanuit de pers de nodige aandacht voor is! Enexis en RTV Oost filmde onlangs een item vanaf ons duurzame platform.

Ook duurzaam bouwen? Laat het ons weten! Wij bekijken graag welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Direct een offerte ontvangen?