Zoeken naar ...

Rijplaten verhuur Amsterdam

Bent u op zoek naar rijplaten verhuur Amsterdam? Ferex rijplaten zijn gemaakt van glasvezelversterkt composiet. Dit is een zeer sterk materiaal met een groot drijvend vermogen. Door het drijvend vermogen en het grote oppervlak (8,44 m² werkend oppervlak), hebben de rijplaten veel draagkracht. Dit maakt het mogelijk dat zwaar transport – tot wel 400 ton/m² – over een tijdelijke weg van Ferex rijplaten kan rijden.

Deze composiet rijplaten zijn geschikt voor tijdelijke wegen en/of verhardingen. Ze zijn toepasbaar in verschillende sectoren waar tijdelijke ondergronden nodig zijn. Ferex rijplaten verhuur in Amsterdam is inzetbaar bij:

Vraag een offerte aan
Ferex
Ferex

Ferex als leverancier van rijplaten én meer

Ferex is leverancier van rijplaten. Wij verhuren deze rijplaten door heel Nederland, dus ook in Amsterdam. Naast de rijplaten verhuur, ontzorgt Ferex in logistiek en transport. Bent u op zoek naar ondersteuning bij de totale engineering van uw bouwplaats? Ook dan denkt Ferex graag met u mee over een totaaloplossing.

Wist u al dat Ferex composiet rijplaten een halvering op logistieke bewegingen oplevert? De rijplaten zijn licht van gewicht. Dit maakt het mogelijk om per vracht dubbel zoveel rijplaten te vervoeren. Ook bestaat de mogelijkheid om twee rijplaten tegelijkertijd aan te leggen of te verwijderen.

Flora en fauna blijven behouden

Het drijvend vermogen van de Ferex rijplaten maakt dat ze geschikt zijn voor ieder type ondergrond: van water tot een drassig weiland. Door dit drijvend vermogen wordt de ondergrond minimaal belast. De groot formaat rijplaten zijn ondergrondvolgend en zorgen voor een optimale drukverdeling en spreiding van de belasting. De rijplaten zijn direct op elke ondergrond te leggen, zonder grondbewerking vooraf. Ook flora en fauna blijven optimaal behouden.

Ferex
Ferex
Installatie
Click 'n go
Bekijk video (0:25)

Installeren van rijplaten verhuur in Amsterdam

Ferex rijplaten zijn eenvoudig te installeren. Zowel in Amsterdam als de rest van Nederland. Het plaatsen en vervolgens koppelen gaat zeer snel.

Ferex rijplaten verhuur biedt veiligheid

Veiligheid van uw bouwers op de bouwplaats is een belangrijk item. Ferex rijplaten verhuur draagt bij aan deze veiligheid. Ten eerste zijn de rijplaten voorzien van een antislipprofiel. Maar ook de vierzijdige koppeling met liplas draagt hieraan bij. Deze koppeling zorgt voor een volkomen vlakke en gesloten vloer. Er zijn dus geen opstaande randen die een struikelrisico vormen voor uw bouwers. Ook zwaar transport zal geen verschuivende platen veroorzaken. Waar bij draglineschotten omhoogkomende modder een probleem is, is dit bij de tijdelijke verharding van Ferex rijplaten niet zo. De tijdelijke vloer blijft aanzienlijk schoner.

 

 

Ferex rijplaten verhuur Amsterdam is een duurzame keuze

Composiet rijplaten hebben een lange levensduur – tot 15 jaar – en het materiaal is recyclebaar. Het materiaal roest niet en geeft dus geen uitloging naar de ondergrond. Ook de halvering op logistieke bewegingen is door de besparing op brandstof beter voor het milieu.

Wilt u graag meer informatie over de Ferex rijplaten verhuur in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op.