Zoeken naar ...

Kunststof loopschotten voor uw bedrijf

Wilt u zich makkelijk verplaatsen van de ene kant naar de andere kant van de bouwplaats? Zonder dat u in de modder loopt? Dan is de kans groot dat u kunststof loopschotten als mogelijke optie bent tegengekomen.

Hoewel loopschotten gemaakt van kunststof minder interessant zijn voor dieven dan bijvoorbeeld stalen rijplaten, zijn er toch een aantal nadelen. Een loopschot gemaakt van kunststof is namelijk niet voor ieder project geschikt. Ook zijn ze onveilig: deze loopschotten verplaatsen makkelijk, waardoor zwaar verkeer hier beter niet overheen kan rijden. Daarom heeft Ferex loopschotten van composiet ontwikkeld.

Veilige alternatief van kunststof loopschotten

Bij Ferex raden we loopschotten van composiet aan. Dit zijn lichtgewicht rijplaten. Composiet bestaat uit glasvezel versterkt kunststof en zijn hierdoor zeer sterk. Daardoor zijn ze ideaal als er (ook) zwaar verkeer op de bouwplaats gaat rijden.

Vraag een offerte aan
Ferex
Ferex

Geen grondbewerking nodig

Een groot voordeel van de composiet rijplaten van Ferex, ten opzichte van kunststof rijplaten, is dat ze flexibel zijn. Hierdoor volgen de rijplaten de ondergrond en zorgt het voor een uitstekende drukverdeling van de belasting. Hierdoor zijn ze te plaatsen zonder dat er grondbewerking nodig is, zoals een zand- of puinbed. Een ander voordeel is dat de beschadiging aan de ondergrond een stuk minder is dan bij kunststof loopschotten. Ook zijn loopschotten van kunststof minder sterk, waardoor ze al snel verbuigen of wegzakken. Dit is bij de rijplaten van composiet niet het geval.
 

Geschikte projecten voor composiet rijplaten

Composiet rijplaten zijn voor ieder project geschikt. Hierdoor kunnen ze eenvoudig bij uiteenlopende projecten worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan:

· Bouwprojecten/bouwplaatsen
· Kraanopstelplaatsen
· Evenementen
· Infra/weg- en waterbouw
· Ondergrondse infra
· Grondboor- en bemalingstechniek
 

Ferex
Ferex
Installatie
Click 'n go
Bekijk video (0:25)

Installeren van composiet loopschotten

Ferex rijplaten zijn eenvoudig te installeren. Ons werkgebied is door heel Nederland. Het plaatsen en vervolgens koppelen gaat zeer snel.

Voordelen composiet

De voordelen t.o.v. kunststof rijplaten

De voordelen van onze composiet loopschotten op een rij:

  • Gemaakt van zeer sterk materiaal
  • Drijvend vermogen
  • Flora en fauna blijven behouden
  • Voorzien van een antislipprofiel
  • Niet diefstalgevoelig
  • De tijdelijke toegangswegen en verhardingen zijn vlak en gesloten.
  • Lange levensduur

 

Meer informatie over onze lichtgewicht rijplaten?

Bent u enthousiast geworden over de composiet rijplaten van Ferex? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bij Ferex kunt u ook terecht voor een totaaloplossing. We ontzorgen in transport, logistiek en installatie. Ook helpen we u graag bij de inrichting van uw site of bouwplaats.

Vul het contactformulier in of bel ons op 088 – 0110390