Zoeken naar ...

Zoekt u een bedrijf voor rijplaten verhuur?

Wilt u rijplaten huren voor uw bouwproject? Ferex biedt composiet rijplaten verhuur aan door heel Nederland. U kunt voor verhuur van rijplaten bij ons terecht, maar ook als u op zoek bent naar een totaaloplossing op maat.

Composiet rijplaten huren van Ferex

Ferex heeft composiet rijplaat geïntroduceerd. Deze rijplaat vervangt de traditionele stalen rijplaat verhuur, kunststof rijplaten verhuur en draglineschotten. Composiet is een lichtgewicht materiaal met een lange levensduur. Het lichte materiaal zorgt ervoor dat de rijplaten een groot drijvend vermogen hebben, hoe zacht of nat de ondergrond ook is. De rijplaten van Ferex zijn van groot formaat. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Het materiaal is ondergrond volgend
  • Het zorgt voor een juiste drukverdeling
  • De grootte zorgt voor spreiding van de belasting
  • Hierdoor is grondbewerking onnodig

U kunt de rijplaten dus zonder grondbewerking op ieder type ondergrond plaatsen. De rijplaten van Ferex verzekert u van stevige tijdelijke toegangswegen naar ieder type bouwproject.

Vraag een offerte aan
Ferex
Ferex

Stalen rijplaten verhuur?

Denkt u erover om te kiezen voor de verhuur van stalen rijplaten? Voor (zwaar) verkeer wordt vaak voor het huren van stalen rijplaten gekozen. Helaas zijn dit soort rijplaten zwaar en zijn ze ook lastig hanteerbaar. Ook zijn ze diefstalgevoelig en daarnaast is het ook minder veilig voor uw personeel. Dit komt doordat stalen rijplaten verschuiven als er zwaar verkeer overheen rijdt. We raden u daarom aan om te kiezen voor de composiet rijplaten van Ferex in plaats van te kiezen voor stalen rijplaten huren.
 

Of liever draglineschotten?

Bent u nog aan het twijfelen tussen het huren van rijplaten of draglineschotten? Ook in dat geval raden we aan om te kiezen voor de composiet rijplaten van Ferex. Want, hoewel bij rijplaten verhuur van draglineschotten er minder verbuiging plaatsvindt als er zwaar transport over de tijdelijke weg rijdt, zorgt het wel voor beschadiging. Dit komt doordat een draglineschot zwaar is. Een composiet rijplaat voorkomt dit; dankzij het drijvende vermogen zakken de rijplaten niet weg in een zachte ondergrond.

 

Rijplaten verhuur bij Ferex

De rijplaten verhuur van Ferex maken tijdelijke toegangswegen en tijdelijke ondergrond mogelijk. Onze rijplaten worden in diverse sectoren ingezet. Denk hierbij aan evenementen, ondergrondse infra, grondboor- en bronbemalingstechniek, kraan opstelplaatsen en weg- en waterbouw.

De rijplaten zijn multifunctioneel. Zo beschermen ze de ondergrond tegen piekbelasting. Hierdoor beschadigen flora en fauna, en dus de ondergrond minimaal.
 

Snelle plaatsing van rijplaten

Het huren van lichtgewicht rijplaten maakt het mogelijk dat uw tijdelijke toegangsweg snel geplaatst is. Zo maken wij het mogelijk om in één werkdag eenvoudig een aantal kilometers lange toegangsweg aan te leggen.

Om tijd- en kostenbesparend te werken, bestaat ook de mogelijkheid om 2 platen tegelijkertijd te plaatsen of te verwijderen. Dit maakt dat u sneller kan starten of kunt  doorgaan met uw project. Het is minder arbeidsintensief. Én met deze werkwijze dragen wij ons steentje bij aan de vermindering van de CO² uitstoot.

Installatie
Click 'n go
Bekijk video (0:25)

Eenvoudig rijplaten installeren

Ferex rijplaten zijn eenvoudig te installeren. Neerleggen en koppelen van de lichte groot formaat platen gaat in hoog tempo en levert sneller resultaat in vergelijking met traditionele draglineschotten.

Ferex rijplaten bevatten een antislipprofiel

Wij vinden de veiligheid van uw bouwers belangrijk

De composiet rijplaten zijn voorzien van een antislipprofiel. Daarnaast is de tijdelijke toegangsweg of ondergrond die u aanlegt met deze rijplaten compleet gesloten. Zo komt de ondergrond – zoals modder – niet tussen de rijplaten door omhoog. Hierdoor blijven de rijplaten schoon. In combinatie met het antislipprofiel draagt dit bij aan de veiligheid van mens en machine.

Om de ondergrond volledig af te schermen van eventuele schadelijke stoffen die gebruikt worden in het werk plaatsen we desgewenst een beschermende folie op de ondergrond. Het folie zorgt er samen met de rijplaten voor dat de ondergrond berschermd is én volledig in tact blijft.

Rijplaten verhuur of een totaaloplossing

Wij verhuren onze composiet rijplaten, maar denken ook graag met u mee over een totaaloplossing. In dat laatste geval verzorgen wij niet alleen de huur rijplaten, maar ondersteunen we ook uw engineers en projectleiders bij de ontwikkeling en inrichting van uw project. Wij verzorgen de logistiek en het transport van de rijplaten. Zijn in uw situatie draglineschotten of stalen rijplaten ter ondersteuning gewenst? Ook deze rijplaten verhuur verzorgen wij met alle plezier voor u.

Meer informatie, samenwerken of advies op maat? U kunt contact met ons opnemen. Of bel ons op via 088 – 011 0390.