Zoeken naar ...

Bouw rijplaten

De bouw rijplaten van Ferex zijn gemaakt van composiet. Dit zijn lichtgewicht en groot formaat rijplaten die u onder andere kunt gebruiken voor tijdelijke toegangswegen of als tijdelijke verhardingen. Ze vormen een solide basis voor ieder bouwproject.

 

Rijplaten bouw als solide basis

Composiet is een zeer sterk materiaal. Dankzij het grote oppervlak en het drijvend vermogen hebben de composiet bouw rijplaten veel draagkracht. Dit blijkt onder andere uit de draagkracht. De tijdelijke toegangsweg/verharding kan belast worden met zwaar verkeer tot wel 400 ton/m². Andere voordelen van composiet zijn dat het materiaal een lange levensduur heeft én recyclebaar is. Verder zijn de composiet rijplaten van Ferex:

Meer productspecificaties vindt u op onze productpagina.

  • Licht van gewicht
  • Van groot formaat en ondergrondvolgend
  • Niet diefstalgevoelig
  • Voorzien van een antislipprofiel
Vraag een offerte aan
Ferex
Ferex

Tijdelijke toegangswegen zónder grondbewerking vooraf

Ferex rijplaten volgen de ondergrond. Daarnaast zorgt het groot formaat voor spreiding van de belasting en optimale drukverdeling. Hierdoor is grondbewerking vooraf – zoals een puin- of zandbed – niet langer nodig. Dankzij het drijvend vermogen van composiet rijplaten wordt de ondergrond minimaal belast en daarmee minimaal beschadigd. Flora en fauna blijft behouden.

Bouw rijplaten; economisch voordeliger

U bent voordeliger uit met het gebruik van composiet rijplaten. De besparing begint bij de logistiek. Het lage gewicht van de rijplaten maakt het mogelijk per vracht dubbel zoveel rijplaten te vervoeren. Ook bestaat de mogelijkheid twee platen tegelijkertijd aan te leggen of te verwijderen. Grondbewerking vooraf is niet nodig: hier worden ook kosten op bespaard. Zijn alle rijplaten verwijderd en is de ondergrond weer zichtbaar? Dan ziet u dat deze minimaal is beschadigd. Dit beperkt herstelkosten. Al deze eigenschappen leiden tot een economisch voordelige keuze.

Ferex
Ferex
Installatie
Click 'n go
Bekijk video (0:25)

Eenvoudig te installeren bouw rijplaten

Ferex bouw rijplaten zijn eenvoudig te installeren. Het plaatsen en aan elkaar koppelen van de grote platen gaat zeer snel wat zorgt voor een snel resultaat.

Ferex staat voor

Waarborgen van veiligheid van mens en machine

Composiet rijplaten zijn rijplaten met veel vormvrijheid. Deze vormvrijheid is optimaal benut door de randen vierzijdig uit te voeren met liplasverbindingen. Deze maken het mogelijk de bouw rijplaten te koppelen tot een volkomen vlakke en gesloten tijdelijke weg. Hierdoor komt de ondergrond niet tussen de rijplaten omhoog. Samen met het antislipprofiel beperkt dit het uitglijgevaar van uw bouwers, engineers en projectleiders.

 

 

Rijplaten voor ieder bouwproject

Bouw rijplaten van Ferex zijn multi-inzetbaar. Dankzij de gunstige eigenschappen zijn ze geschikt als tijdelijke ondergrond in een groot aantal sectoren. Composiet rijplaten zijn inzetbaar bij bouwplaatsen, kraan opstelplaatsen en evenementen. Maar ook bij infra/weg- en waterbouw, grondboor- en bronbemalingstechniek en ondergrondse infra.

 

 

 

 

 

Totaaloplossing voor uw bouwinrichting

Ferex is leverancier van rijplaten voor de bouw. Maar dat niet alleen: we denken graag met u mee over site engineering. Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw site of bouwplaats? Neem dan gerust contact met ons op.