Zoeken naar ...
Wij bieden de totaaloplossing

Site
Engineering

Ferex is niet alleen leverancier van rijplaten, maar helpt en ondersteunt bouwers en engineers bij de ontwikkeling en inrichting van de site of bouwplaats. Wij denken graag met u mee en zoeken de optimale oplossing voor elke specifieke situatie.

Door zijn veelzijdige eigenschappen zal de Ferex rijplaat in veel gevallen de beste oplossing zijn voor tijdelijke wegen, kraanopstelplaatsen en andere tijdelijke bodemversterkingen, maar in sommige gevallen kunnen aanvullend stalen rijplaten of draglineschotten nodig of gewenst zijn. Ook die kan Ferex meenemen in zowel de engineering als de levering. Ferex werkt daarvoor samen met TLT Twenthe.

Op die manier houdt u met Ferex dus alles in één hand.

Ferex
Ferex
Hulp bij engineering

Hulp bij engineering

Ferex heeft brede kennis van bodem, ondergrond en belastingen. Het grote formaat en de flexibiliteit van onze rijplaten zorgen voor een optimale lastenspreiding, zonder dat er een zandbed of puinverharding of dergelijke nodig is.

Aan de hand van bodemgegevens en/of sonderingen kunnen wij ondersteunen bij het maken van belastingenberekeningen. Voor de grond- en draaglastberekeningen werken wij samen met gerenommeerde ingenieursbureaus.

Advies op maat