Zoeken naar ...
Ferex
FBK Special Olympics

Tijdelijke verharding evenement

BIJZONDER SPORT EVENT

Wat een eer om bij te dragen aan een bijzonder mooi sportief evenement in het Hengelose FBK stadion: De Special Olympics.

Op de Special Olympics komen veel atleten en bezoekers af. Fantastisch natuurlijk, maar niet al te best voor de mooie grasmat. Daar bieden de Light Duty rijplaten de oplossing voor!

Alles over Light Duty rijplaten

ONDERGROND INTACT

Na afloop van het evenement is het altijd weer spannend in hoe verre de ondergrond écht beschermd is geweest door de tijdelijke verharding. Inmiddels leert de ervaring dat de ondergrond nog verrassend goed intact is gebleven. Dat blijkt uit onze eigen ervaring van ‘voor en na’ schouwingen maar ook uit verschillende onderzoeken die inmiddels zijn gedaan.

Na een aantal dagen intensieve belasting zijn de platen van het de grasmat verwijderd en hebben we de ‘schade’ kunnen vastleggen. Oordeel zelf:

LIGHT DUTY

Het Light Duty systeem leent zich onder andere goed voor evenementen als deze. De platen zijn licht van gewicht en uitermate flexibel in gebruik. Dankzij het lage eigen gewicht zijn de platen met de hand te plaatsen en kan er dus in korte tijd een groot oppervlakte voorzien worden van een veilige, vlakke tijdelijke weg of platform.

Meer weten? Laat je adviseren door één van onze specialisten! We komen graag in contact.

Of liever direct een offerte?