Zoeken naar ...
Ferex
Infra

Platform werkzaamheden gas

VEILIG PLATFORM

In opdracht van de Gasunie voerde Denys onlangs werkzaamheden uit aan het schema in het Twentse Beckum. Om veilig en efficiënt te kunnen werken is er gekozen voor een solide basis van onze composiet rijplaten.

Het platform met de aansluitende tijdelijke weg werd gerealiseerd met 320 composiet rijplaten wat een totale oppervlakte van ruim 2.500 m2 heeft.

Project in het kort
LocatieBeckum, Overijssel
ToepassingInfra, werkzaamheden schema Gasunie
DoelEen veilig platform met aansluitende tijdelijke weg
Oppervlakte2.560 m2

BESCHERMEN ONDERGROND

Na ieder project worden de composiet rijplaten grondig gereinigd voordat ze ingezet worden op een volgend project. In sommige gevallen kiest de grondeigenaar voor het toepassen van geotextiel onder de rijplaten. Dit om kruisbestuiving volledig uit te sluiten.

Dankzij de onderlinge koppeling van de rijplaten zorgen we voor een optimale drukverdeling. Zo belasten we de ondergrond minimaal en blijft de bodem, in dit geval het gras, in tact.

HULPSTUKKEN

Wat de tijdelijke weg en het platform in dit geval extra veilig maakt zijn de gebruikte oprijstukken. De oprijstukken bieden een veilige en gelijkmatige toegang voor de (zware) voertuigen en voorkomen struikelgevaar.

Meer lezen over hulpstukken

PROJECTEN

Met regelmaat plaatsen we updates over uitgevoerde projecten met verschillende toepassingen. Na lange tijd stil gelegen te hebben komt de evenementen sector weer op gang. Maar ook vanuit de ondergrondse infra en weg- en waterbouw krijgen we veel aanvragen in deze tijd.

Meer lezen over projecten voor Gasunie?

Na het lezen van onze uiteenlopende projecten ook weten wat composiet rijplaten op uw project kunnen bijdragen aan verduurzamen, besparen en veiligheid? Neem contact op met onze adviseurs.

Of vraag nu uw offerte aan