Zoeken naar ...
Ferex
Hotel Noordwijk

Stabiele ondergrond evenement

BIJZONDER EVENEMENT

We hebben er maar liefst 36 jaar op moeten wachten.. De Dutch Grand Prix! Onlangs was het eindelijk zo ver, een weekend waarin liefhebbers hun sportieve hart op konden halen. Naast het evenement op het circuit van Zandvoort vonden ook in Grand Hotel Huis ter Duin verschillende activiteiten van Redbull Racing omtrent de GP plaats. Ook de tv opnames van Ziggo F1 café had de nodige voorbereidingen nodig waar onze Ferex rijplaten een stabiele ondergrond voor hebben geboden.

Project in het kort
LocatieGrand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk
ToepassingPlatform evenement
DoelEen stabiele ondergrond ter bescherming van het straatwerk i.v.m. zware trucks
Oppervlakte520 m2
UitdagingVeilige situatie voor zowel zwaar verkeer als voetgangers waarborgen
OplossingPlatform ter bescherming van de ondergrond en ter bevordering van de stabiliteit van de zware trucks

VOORBEREIDING

Het team van Red Bull Racing en het productieteam van Ziggo maken gebruik van zware trucks om hun werk optimaal uit te kunnen voeren. Prachtig om te zien, maar wanneer ze vlak bij een van de mooiste hotels van ons land komen te staan brengt dat ook wel risico’s met zich mee.

Ter bescherming van de ondergrond én om extra stabiliteit te bieden aan dat wat er op komt te staan is er voor gekozen om een platform van ruim 500 m2 aan composiet rijplaten te installeren rondom de opstelplaatsen.

ONDERGROND

De lichtgewicht composiet rijplaten zijn geplaatst op het straatwerk en deels op het gras. Maar waarom zien we eigenlijk dat bedrijven en evenementen organisaties steeds vaker kiezen voor de composiet platen in plaats van stalen rijplaten?

  • Ondergrond blijft in tact
  • Schade aan het gras is nihil
  • Geen sporen van oxidatie op het staartwerk
  • Creëer aanzienlijk meer draagkracht

Wilt u voor uw evenement ook rijplaten huren? Dat kan! Neem direct contact op met onze specialisten.