Zoeken naar ...
Ferex

Grondvervuiling? Liever niet!

ONDERGROND BESCHERMEN

Wanneer er werkzaamheden plaats gaan vinden op uw grond is het van groot belang om de bodem te beschermen tegen de schadelijke stoffen die mogelijk vrijkomen tijdens het werk. Een veelvoorkomende uitdaging bij onder andere grondboorwerkzaamheden.

Composiet rijplaten zijn dankzij het gekoppelde systeem erg goed in het gescheiden houden van ondergrond en stoffen van buitenaf. Maar hoe werkt het nou precies?

Bekijk in de praktijk

 

LIPLASVERBINDING

De inmiddels bekende liplasverbinding zorgt voor een veilige een stabiele koppeling van de platen onderling. Het maakt de tijdelijke weg of platform niet alleen draagkrachtiger, de verbinding zorgt er ook nog eens voor dat modder niet omhoog kan komen tussen de platen door. Dit laatste voorkomt onveilige, gladde werksituaties en maakt het werken aangenamer. Vanzelfsprekend is het voor (schadelijke) vloeistoffen ook bijna onmogelijk om in contact te komen met de bodem.

Een gesloten en naadloos platform of tijdelijke weg van Ferex rijplaten kan uw grond dus beschermen tegen de onnatuurlijke invloeden van buitenaf.

VOLLEDIG WATERDICHT

Werkt u met schadelijke stoffen en is een garantie van 100% waterdichtheid nodig? Ook dat kan!

Het is mogelijk om een scheidingsdoek te plaatsen tussen de grond en de rijplaten. Mocht het voorkomen dat er vloeistoffen zoals olie lekken en niet tegengehouden worden door de composiet rijplaten biedt het doek de laatste zekerheid.

MEER WETEN?

Weten of het toepassen van een extra doek voor uw project ook van toegevoegde waarde is? Neem contact op met onze adviseurs, ze denken graag met u mee!

Direct offerte ontvangen?