Zoeken naar ...
Ferex
Nieuw

Installatie video's

INSTALLATIEVIDEO

Regelmatig maken én ontvangen wij korte video’s van de installatie van onze rijplaten. Het eenvoudige en snelle installatieproces kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. De meest veilige en efficiënte manieren om Ferex rijplaten te installeren voeren we uit met:

  • Vacuüm hefsysteem
  • Ferex rijplatenklem

VACUÜM HEFSYSTEEM

Het leggen van een tijdelijke (bouw)weg met Ferex rijplaten gaat aanzienlijk sneller dan met bijvoorbeeld stalen rijplaten. De methode met een vacuüm hefsysteem is een zeer veilige manier om de rijplaten te installeren. Het vacuüm hefsysteem werkt nauwkeurig en snel. Aan de hand van de bediening zijn de platen in een hoog tempo op de juiste plek te leggen.

BEVESTIGEN

Ferex rijplaten worden aan elkaar gekoppeld met borgpennen. De borgpennen bestaan uit glasvezelversterkt kunststof met een RVS binnenwerk. Iedere Ferex rijplaat is voorzien van 16 verbindingsgaten. Aan de hand van deze gaten kan positie worden bepaald en is de rijplaat eenvoudig te begeleiden. Vervolgens zorgen de borgpennen voor een veilige en stevige verbinding tussen de rijplaten.

FEREX RIJPLATENKLEM

De door de engineers van Ferex ontworpen rijplatenklem is speciaal ontworpen om de Ferex rijplaten op een veilige manier op de juiste positie te leggen. De metalen pennen van de klem vallen precies in de connectorgaten waardoor de rijplaten op een veilige manier verplaatst kunnen worden. Deze installatiemethode is volledig door één persoon uit te voeren.

HULPSTUKKEN

Ons doel om de installatie en het gebruik van rijplaten efficiënter en veiliger te maken streven we bij Ferex dagelijks na. We zijn continu op zoek naar ontwikkelingen die het werk van onze collega’s in het veld makkelijker te maken. Met regelmaat kunnen wij dan ook innovaties toevoegen aan ons productaanbod. Een belangrijk onderdeel daar van is de hulpstukken. We onderscheiden op dit moment vier soorten hulpstukken:

  • Oprijstuk
  • Koppelstuk
  • Adapter
  • Bochtstuk

 

Hier leest u alles over hulpstukken.

Wilt u meer weten over rijplaten huren voor uw project of evenement? Wij denken graag met u mee! Neem direct contact op.