Zoeken naar ...
Ferex
Melkveebedrijf toegankelijk

Tijdelijke weg

INFRA WERKZAAMHEDEN

Onderhoud aan het energienetwerk rondom Randwijk zorgen voor een verminderde toegankelijkheid van de openbare weg voor zwaar verkeer. Een tijdelijke omleiding door het weiland maakt dit agrarische bedrijf weer toegankelijk voor melktransporten.

De eerder geplaatste tijdelijke weg van stalen rijplaten veroorzaakte overlast. Lees verder en ontdek waarom composiet rijplaten wél voldoen in dit geval.

GELUIDSOVERLAST

In eerste instantie is gekozen voor een tijdelijke weg van stalen rijplaten om de vrachtwagens op een veilige manier van en naar het bedrijf te laten rijden. Omwonenden waren alleen minder blij met deze oplossing. Omdat de stalen rijplaten los van elkaar liggen komen ze bij het overrijden ‘in beweging’ wat geluid maakt. Vooral als zwaar verkeer gebruik maakt van de tijdelijke toegangsweg kan geluidsoverlast ontstaan.

Composiet rijplaten bleken ook in deze situatie de beter oplossing. Een veilige, vlakke tijdelijke toegangsweg die vrijwel geen geluid maakt als zwaar verkeer passeert. Iedereen blij!

BOCHTSTUKKEN MAKEN FLEXIBEL

De inzet van bochtstukken zorgt er voor dat we met beperkte ruimte heel flexibel zijn in het vormgeven van de tijdelijke weg. Zo hebben we minder rijplaten nodig en leggen we in korte tijd een stabiele tijdelijke weg aan die perfect aansluit op de ondergrond en omgeving.

Benieuwd wat composiet rijplaten in uw project op kunnen lossen? Geef ons een seintje! We denken vrijblijvend mee.

Liever direct een offerte?