Zoeken naar ...
Ferex
Ferex rijplaten weerstaan

Wringende belasting

STALEN RUPSBANDEN

Met enige regelmaat krijgen we de vraag wat de prestaties zijn van Ferex onder zware wringende belasting van bijvoorbeeld stalen rupsbanden. Inmiddels hebben we hier in verschillende projecten ervaring mee. Een mooi voorbeeld hier van is de video in dit artikel.

Kijkt u mee?

RESULTAAT

In bovenstaand filmpje is te zien hoe de kraan van 100 ton manoeuvreert over de composiet Ferex rijplaten. De platen blijven zichtbaar stabiel liggen en zijn na gebruik nog onbeschadigd.

PROFIEL

Het speciaal ontwikkelde profiel is uitermate geschikt voor de wringende belasting van stalen rupsbanden. De unieke X-vorm zorgt voor maximale stabiliteit en voorkomt schade aan machine én rijplaat.

BIJNA HET DUBBELE

Een wringende belasting van 100 ton is voor veel soorten tijdelijke ondergronden en rijplaten een bijzonder zware belasting. De Ferex composiet rijplaat kan deze belasting moeiteloos weerstaan. Daarom hebben we er nog een schepje bovenop gedaan.. Een klein platform belasten met maar liefst 170 ton wringende belasting.

Kijk hier hoe dat gaat!

MEER WETEN?

Ook een oplossing toepassen waar grondeigenaar, opdrachtgever én uitvoerder blij van worden? En wilt u meer weten over rijplaten huren? Neem contact op met één van onze adviseurs!